Lång framförhållning

04 Nov Lång framförhållning

Starten för mitt heltidsarbete i företaget har varit fantastisk. Jag har skrivit pressmeddelanden och pressinbjudningar, nyhetsbrev och texter till hemsidor. Jag har givetvis också producerat en lång rad reportage. Att jobba med så varierade arbetsuppgifter som jag nu gör  är en ynnest och glädje. Vissa produktioner har längre framförhållning än andra. Ett exempel är det julreportage jag gjorde för snart ett år sedan som först nu finns att läsa. Drömhem & Trädgård ger varje jul ut en så kallad oneshot som heter Underbara Julhem. Årets upplaga finns nu i handeln! Drömhem-jul2014-1 underbara-julhem

Ibland är framförhållningen kortare. Som när det gäller texterna jag skrev om ökad aktivitet i sköldkörteln. Jag intervjuade Anna, som lider av hyperthyreos, och pratade även med hennes doktor för ett par månader sedan och nu finns tidningen (Allers) i handeln. hypothyreos