Tack 2014 – välkommen 2015!

06 jan Tack 2014 – välkommen 2015!

Då har vi tagit farväl av ett spännande 2014. Jag vill tacka alla trevliga uppdragsgivare, Allers, Drömhem & Trädgård, Allt om fritidshus, Utbildningsförvaltningen i Boden, Norrbottens Media, Marknadsavdelningen AB, Kronan Exploatering. Arctic Glas, Lyckas med mat, Hermelinen, Evado, Bonytt och Diakrit för ett gott samarbete.

Ett särskilt tack till alla er intervjupersoner som så generöst delat med er av era berättelser. Ni berikar inte bara mitt liv, utan också många, många läsares. Jag önskar er alla ett riktigt fantastiskt 2015.

Jag hoppas att det nya året bjuder på ett fortsatt gott samarbete och många nya bekantskaper. Årets första arbetsvecka bjuder på en härlig mix av spännande möten och intressanta intervjuer.

Läs gärna mitt reportage som blev resultatet av ett starkt möte med Eva Norberg som levt nästan hela sitt vuxna liv med sin svårt handikappade man. Klicka här!

Eva-Norberg-430x329

januari